Friday 29 January 2010

Εκδήλωση “Ταξίδι γνωριμίας με τη Γαλλική Μουσική” (21/2/10)

Η Εστία Μητέρας, το Γαλλικό Ινστιτούτο και το Τροφώνιο Ωδείο σας προσκαλούν σε ένα “ταξίδι γνωριμίας με τη Γαλλική Μουσική”.

image

Ξεναγοί οι καθηγητές και οι μαθητές του Τροφώνιου Ωδείου που θα ερμηνεύσουν έργα Γάλλων συνθετών την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα Ιωάννας & Αργύρη Κορτέση της Εστίας Μητέρας.

Πρόσκληση στην επίσημη εορτή της ΕΣΤΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ (2/2/10)

ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Αγαπητές φίλες,

image Σας    υπενθυμίζουμε,    ότι    την    ημέρα    της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ημέρα Τρίτη 2   Φεβρουαρίου  2010 γιορτάζει την επίσημη εορτή του το Σωματείο - Ιδρυμα ΕΣΤΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ.

Θα τελεστεί Θεία Λειτουργία, όπως κάθε χρόνο, με αρτοκλασία και Θείο κήρυγμα, στο Μητροπολιτικό Ναό της πόλεώς μας καθώς και Μνημόσυνο των ευεργετών μας:

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΕΓΑ - ΚΟΥΛΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΤΣΗ -ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ - ΑΡΓΥΡΗ ΚΟΡΤΕΣΗ - ΤΑΚΗ ΚΥΡΙΣΤΙΝΤΖΗ - ΓΑΡΥΦΑΛΙΑΣ ΑΑΕΞΙΑΔΟΥ

και των διατελεσάντων στα Διοικ. Συμβούλια:

ΙΣΜΗΝΗΣ ΜΑΝΤΑ - ΓΙΟΥΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ -ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ ΑΙΣΩΠΟΥ - ΕΛΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΝΙΚΗΣ ΚΑΤΣΑΩΡΑ - ΚΟΥΛΑΣ ΚΥΡΙΣΤΙΝΤΖΗ και ΜΙΛΤΙΑΔΙΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΗΑ.

Μετά τον εκκλησιασμό θα δεχθούμε επισκέψεις στο ΙΔΡΥΜΑ μας όπου θα προσφερθεί καφές και κέρασμα και θα ξεναγηθείτε εάν έχετε χρόνο στον ξενώνα μας να χαιρετήσετε τις είκοσι πέντε (25) γιαγιάδες μας.

Σας περιμένουμε με πολλή ευχαρίστηση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εστίας Μητέρας

Προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Εστίας Μητέρας (27/1-28/2/10)

Αγαπητά μέλη και φίλες της Εστίας Μητέρας, σας γνωστοποιούμε τις κάτωθι εκδηλώσεις:

image 1) Ιανουαρίου 27 (Τετάρτη απόγευμα) θα επισκεφθούμε στις ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ στον Ελεώνα σύμφωνα με το τρίμηνο πρόγραμμα μας το τμήμα ανηλίκων κοριτσιών. Εάν θέλετε να βοηθήσετε τηλεφωνήστε στο τηλέφωνο 22610.28002.

2) Φεβρουαρίου 2: ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (Εκκλησιασμός)

3) Φεβρουαρίου 21: Μουσική βοαδυά «Ταξίδι γνωριμίας με τη Γαλλική Μουσική» σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο και το Τροφώνιο Ωδείο, στο Ίδρυμά μας.

4) Φεβρουαρίου 28: Θεατρική Παράσταση. Στην Αθήνα θα παρακολουθήσουμε το κοινωνικό έργο του Μπέρναρντ Σο «Το επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν». Παίζουν οι ηθοποιοί: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΑΔΙΚΟΥ - ΒΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ- ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ και Γ. ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ. Δηλώστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε για το κλείσιμο των εισιτηρίων.

Δηλώσεις - πληροφορίες στις κυρίες:

Μαυρίκη Σοφία τηλ.: 26640

Κατσίκα Αννα  τηλ.: 28296 και

Μπάνου Νίτσα τηλ.: 26249

Σας περιμένουμε σε όλες τις εκδηλώσεις εφέτος που γιορτάζουμε τα 50 χρόνια της Εστίας Μητέρας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εστίας Μητέρας